Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang – het woord zegt het eigenlijk al, is de opvang die buiten de schooltijden om gaat. En dat is niet alleen na schooltijd, dat kan zijn vóór schooltijd, op de woensdagmiddag en in de vakanties of tijdens een (plotselinge) vrije dag.

Op buitenschoolse opvang te bieden naast de voorschoolse opvang (0-4 jaar) is het belangrijk dat het kind wordt gebracht of zelf kan (en mag) komen, of het kind moet naar een van de scholen gaan die in de directe omgeving staan. Als we lang verschillende scholen moeten gaan, zullen we hier duidelijke afspraken over maken. Buitenschoolse kinderen doen gezellig mee in de groep. Ze kunnen geen vriendjes/vriendinnetjes meenemen. Een kind van 4 jaar of ouder mag als 6e kind in de groep meedraaien, een kind van 10 jaar of ouder mag zelfs als 7e kind meedoen.

Opvang in de avonduren (maandag-woensdag-donderdag) kan ook, dit kan zelfs gecombineerd worden met bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding of muziekles. Ik heb zelf enorm veel muziek gespeeld in vanaf mijn kindertijd en heb ervaring in het les geven met gitaar- en vioolspel voor beginners. Ook verschillende blokfluiten zijn mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u het beste even contact opnemen met mij.