Openingstijden, vakanties en tarieven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur
Zaterdag t/m zondag in de even weken

Andere tijden zijn natuurlijk ook mogelijk, in overleg (bijv. als u uw kind al om 06:30 uur wil brengen of na 18:00 komt ophalen).
Opvang ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of tijdens vakanties kunnen we zeker in overleg gaan.

Vakanties (en vrije dagen)

Tijdens de vakanties is Violier – Flexibele Kinderopvang in principe geopend, behalve de meivakantie en 1-2 weken in de zomervakantie. Klik hier voor het huidige schema.
Je bent natuurlijk vrij om andere opvang te regelen; mocht je daar niet uitkomen, dan help ik je graag om via het gastouderbureau vervangende opvang te regelen.
Tijdens mijn vakantie is er geen opvang vergoeding verschuldigd. Vakanties die buiten mijn vakanties vallen, worden 100% in rekening gebracht. Vakanties graag zo snel mogelijk, uiterlijk 1 maand van tevoren, kenbaar maken.
Roosterwijzigingen (bijvoorbeeld voor een losse vrije dag) moeten minimaal 48 uur van tevoren worden doorgegeven. Daarna wordt 100% doorgerekend.

Tarieven

Violier – Flexibele Kinderopvang staat vermeld in het LRKP. Hierdoor is het mogelijk om kinderopvangtoeslag (KOT) aan te vragen. Voor meer informatie kun je hier kijken.
Violier – Flexibele Kinderopvang biedt flexibele opvang en hanteert hierbij een vast uurtarief. Het eerste uur wordt volledig in rekening gebracht, daarna per kwartier. In januari zal het uurtarief wat omhoog gaan. Neem daarom contact op voor het huidige uurtarief.

Wat krijgt je kind hiervoor:

  • Deelname aan de activiteiten die op dat moment worden gedaan (ook als er iets leuks wordt gemaakt of iets lekkers gebakken)
  • Een plak ontbijtkoek of een cracotte/rijstewafel en een stuk fruit (of verse fruithap) in de ochtend
  • Een koekje en extra versnapering (soms ook een ijsje) in de middag
  • Eventueel nog een extra stukje fruit in de middag
  • (Meestal zelfgebakken) brood tussen de middag
  • Drinken wordt gedurende de hele dag aangeboden

Wat moet je zelf evt. nog meenemen:

  • Luiers (lotiondoekjes en zinkzalf zijn aanwezig)
  • Babyvoeding (zo nodig een ‘eigen’ flesje, er zijn ook flesjes aanwezig die gebruikt kunnen worden met een nieuwe speen)
  • Evt. potje eten