Kiki’s weekjournaal

week 1

Hallo allemaal! 2017 is begonnen. Iedereen een heel gelukkig nieuwjaar. Ook de Violiertjes hebben de jaarwisseling meegemaakt, iedereen op zijn eigen manier.

En nu er een nieuw jaar is begonnen heb ik zin om elke week een stukje te vertellen van al die leuke dingen die we hier doen. Deze week hebben we een begin gemaakt met het thema “Ziek en gezond.”

Kijk eens: er staan allemaal bedjes in de speelkamer. Ik ben erg verkouden en moet de hele dag in bed blijven van de dokter. Maar dat vond ik niet zo erg want er waren een heleboel lieve dokters die me goed hebben verzorgd. En weet je, gelukkig hebben alle dokters een kaartje met daarop hun naam en foto, dan weet ik tenminste ook welke dokter mij helpt. Slim hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *